Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda Malaysia

Revolusi Anak Muda Malaysia

Dato Seri Anwar Ibrahim Antara 32 Pemikir Terbaik Dunia.....Anwar Ibrahim telah tersenarai sebagai orang yang ke 32 Pemikir Terbaik Dunia. Majalah Foreign Policy yang berpusat di Washington DC telah menyenaraikan 100 individu yang telah menyumbangkan buah fikiran terbaik mereka untuk kemakmuran masyarakat dunia. Ben Bernanke tercatat sebagai orang pertama. Dick Cheney tercatat pemikir yang ke 13. Manakala Paul Kennedy, seorang sejarawan di Universiti Yale adalah pemikir yang ke 100.

Setelah disemak keseluruhan 100 nama pemikir terbaik dunia, saya tidak terjumpa nama Najib Razak, Mahathir apa tah lagi Abdullah Badawi.
kita ditipu 22 tahun, TUn Mahadet kononnya beliaulah yang banyak berjasa kpd negara oleh media pegampu.Tapi hasilnya lihatlah;sistem kehakiman dirogol,Jabatan polis diperkosa,syarikat awam dilelong(penswastaan),media dicabul,wang rakyat dirompak dan diagihkan,syarika2t jutawan baru muncul,cukai2 dinaikan,suara rakyat disekat.mcm2 lagi..apa itu kita boleh masukan namannya dalam pemikir dunia??apatahlagi abdullah dan najib??


Rakyat Malaysia Sentiasa Tertipu....Akibat daripada BN Durjana yang menepukan otak rakyat!!

0 comments:

Islamic Clock

Visitor SJ

Hits Bermula 26 Mei 2010 Jam 9.10am

Mesej kepada SJ

My Blog List