Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda Malaysia

Revolusi Anak Muda Malaysia

MAHFUZ Sila Saman!!!!!

SJ minta Dato' Mahfuz sila saman blogger ini jika artikel yang ditulis adalah tidak benar dan fitnah!!!saman!!!

diambil dari blog pencacai UMNO

MAHFUZ OMAR : BERCAKAP PASAL INTERGRITI,ANAK SENDIRI KENA JEL


Penjara Alor Star

Seperti yang dijanjikan,hari ini saya akan beritahu kenapa Mahfuz terlalu kerap melawat penjara.

Segelintir orang-orang PAS di Kedah gelak besar,bila melihat Mahfuz bercakap pasal intregriti . Mereka berkata anak beliau sendiri yang beliau bela daripada kecil pun beliau gagal didik,lagi beliau nak bercakap pasal intergriti. "Hei rbf, hang pi habaq kat mahfuz dia dah lama takdak intergriti,orang aloq setaq dah lama benci kat dia" - itulah luahan kata mat cak terhadap saya dalam perbualan telefon dua hari lepas.

Banyak lagi cerita yang saya sempat korek pasal si donkey ini. Nanti saya saya dedahkan kemudian. Termasuk usaha halus beliau menyingkirkan MB Kedah sekarang dan beliau mahu menjadi MB Kedah selepas PRU akan datang.

Cerita ini tidak ramai orang tahu,hanya segelintir orang-orang PAS di Kedah dan Pemimpin PAS sahaja yang tahu.

Hari ini barulah kita semua tahu, selama ini Mahfuz dan geng-geng dia sering melaungkan hanya mereka sahaja yang cantik,lawa dan segalanya. Rupa-rupanya itu semua hanya luaran ,tapi buntot penuh dengan tahi kering yang sudah pun berulat.

Bapak berdegar-degar bercakap pasal Islam,intergriti dan sebagainya. Tetapi anak sendiri dipenjara kerana dadah. Bukan setakat menghisap sahaja,malahan mengedar juga.

Untuk makluman pembaca sekalian,anak beliau ada dipenjara , di Penjara Alor Star,kerana kesalahan menghisap dan mengedar dadah.

Amat malang bagi PAS kerana mempunyai seorang Naib Presiden yang gagal mendidik anak sendiri. Bagaimana nak pimpin orang lain jika anak sendiri pun tidak boleh pimpin. Malu lah....

Dua hari lepas apabila seorang wartawan bertanya kepada Mahfuz,kenapa beliau kerapa ke Penjara,lalu dijawab olehnya "penjara tersebut berada dalam kawasan saya,sudah tentu saya harus melawat". Jawapan nak tutup malu...

Update: Kepada sesiapa yang teringin nak bertanya Mahfuz sendiri tentang anaknya sila hubungi atau sms beliau di nombor ini 019- 4422 685. Ada beberapa rakan yang telah sms kepada beliau hari ini,tetapi beliau mengelak untuk menjawab.
Posted by ruang bicara faisal at 9:43 AM

0 comments:

Islamic Clock

Visitor SJ

Hits Bermula 26 Mei 2010 Jam 9.10am

Mesej kepada SJ

My Blog List