Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda Malaysia

Revolusi Anak Muda Malaysia

MB NIZAR di Muar!!! 29 JUN 2009

MB NIZAR BERSAMA RAKYAT JOHOR!!!

Dato Seri yang datang dari Kuala Lumpur diarak ke tempat ceramah dari Plaza Tol Pagoh. Lebih dari 5 kenderaan dan 4 buah motosikal berkuasa besar mendahului Konvoi sempena kedatangan Dato Seri Nizar ke Muar. Konvoi bergerak hampir 20 Kilometer sebelum sampai ke lokasi tempat ceramah iaitu di Markaz Pas Kawasan Bakri Muar Johor.

Ketibaan Dato Seri Nizar disambut dengan paluan kompang dan juga perarakan masuk ke markaz tersebut sambil di beri tepukan gemuruh oleh lebih dari 5000 RAKYAT sekitar Muar. Mereka yang hadir tanpa mengira Bangsa dan sambutan sebegini hanya pernah berlaku pada awal perasmian Markaz tersebut kira -kira 16 tahun yang lalu dengan kehadiran Tuan Guru Nik Abdul Aziz, namun kali ini ia diserikan kembali dengan kehadiran Wira Negeri Perak dan Menteri Besar Rakyat ke tempat tersebut.

Ketibaan Dato Seri Nizar juga disambut oleh Ketua DPPMNJ Dato Mahfuz Mohammad, Dr Boo Cheng Hau ( Adun Skudai), Hj Anwar salleh ( Pengerusi PKR Johor) dan Yb Dr Sheikh Ibrahim Salleh ( Adun Sg Sabung).

Kalungan Bunga juga dibuat oleh wakil Penduduk India di sana. Cenderahati juga disampaikan oleh Pengerusi Pas Negeri kepada Dato Seri Nizar.

Semangat dan juga Aura beliau amat menarik perhatian apabila Dato seri sentiasa mendapat perhatian dari semua lapisan masyarakat terutamanya dari kalangan anak muda di Johor yang mana boleh dikatakan sambutan itu sebenarnya diluar jangkaan.

Apapun sambutan rakyat di Muar memang Best…!!!


DIBAWAH DISERTAKAN GAMBAR SEKITAR PROGRAM TERSEBUT.....MB Nizar sedang menyampaikan ceramah....kehadiran rakyat johor yang tidak dijangka.....sokongan rakyat kepada MB Nizar tidak pernah terhakis.....malahan kian bertambah..MB Nizar bersama ADUN Skudai Yb Dr Boo Cheng Hau....lautan manusia di kawasan ceramah......rakyat johor sedang khusyuk mendengar ceramah dari MB Nizar...


mungin ada sesuatu yang ditanyakan oleh Yb Dr Boo kepada MB Nizar.....para penyokong juga tidak ketinggalan mengambil gambar 'Pahlawan Rakyat'...

Barisan kepimpinan pejuang rakyat..........Pasukan UNIT AMAL yang mengiringi MB Nizar.............

MB Nizar diiringi bagai pahlawan melayu..........


MB Nizar disambut oleh pemimpin dan penyokong Pakatan Rakyat negeri Johor....
TERIMA KASIH DIATAS KUNJUNGAN DATO' SERI NIZAR SELAKU MB PERAK YANG SAH!!! RAKYAT JOHOR AKAN TERUS MENYOKONG PERJUANGAN DATO' SERI..SEMOGA ALLAH SENTIASA BERSAMA DATO' SERI.!!
SJ SELAKU ANAK JOHOR MEMBERIKAN SOKONGAN PENUH TERHADAP PEMBUBARAN DUN PERAK!!!
BUBAR.BUBAR!!!BUBAR DUN
BUBAR...BUBAR!!!BUBAR DUN PERAK!!
HIDUP MB NIZAR!!!HIDUP RAKYAT

LAWAN TETAP LAWAN

0 comments:

Islamic Clock

Visitor SJ

Hits Bermula 26 Mei 2010 Jam 9.10am

Mesej kepada SJ

My Blog List