Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda

Revolusi Anak Muda Malaysia

Revolusi Anak Muda Malaysia

Takziah kepada ADUN Johol Negeri Sembilan

Salam..beberapa hari ni SJ balik ke kampung,dekat sana broadband xdapat jadi xdapatlar nak update sangat..kadang2 ada sikit je line...

SJ ada berita hendak disampaikan,Malam tadi SJ dapat satu sms daripada kawan di Rembau Negeri Sembilan,SMS tersebut berbunyi seperti ini

"Sebarkan!!ADUN JOHOL N.S Kanser tulang (last stage),dah hantar surat letak jawatan tp xdterima,krana 4kerusi pisahkan PR kuasai NS.2 Adun bn-kes rasuah,b.pinang prk"

apa maksud sms ini,daripada yang SJ paham,seorang daripada ADUN BN DURJANA NS mengalami penyakit kanser tulang peringkat terakhir bermaksud boleh membawa maut,Adun tersebut katanya daripada Adun Johol,Adun tersebut dikatakan telah menghantar surat perletakan jawatan tetapi tidak diterima,siapakah yang tidak terima surat tersebut tidak dinyatakan,adakah SPR?adakah Speaker DUN NS?? masih belum mengetahui jawapannya.SMS tersebut juga mengatakan ada 2 ADUN BN terlibat rasuah tapi tidak dinyatakan nama..

Berdasarkan SMS tersebut SJ paham bahawa Dun NS BN tidak kuat dan bila-bila masa sahaja boleh hancur..bukan SJ mendoakan suapaya Adun Johol tu cepat mati,ajal maut ditangan tuhan.tapi lihatlah betapa besarnya kuasa allah,dalam mereka sedang merencanakan Misi Tawan Selangor mereka kini sedang goyah di NS..ini semua kekuasaan allah..lihatlah Najib..apa yang engkau rancang tidak berjaya dan kini sedang kembali ke arahkan engkau..

Mungkin doa qunut nazilah penyokong PR sedang dimaqbulkan..terimalah najib..pembalasan kepada engkau semakin hampir..Tidak mustahil Negeri Sembilan akan jatuh ke tangan PR sebelum PRU13 ini...kita nantikan apa akan berlaku di sebalik apa yang sudah tersingkap di NS...Nantikan...

Lawan Tetap Lawan.....

4 comments:

Anonymous September 24, 2009 at 12:22 PM  

kurang ajar betul anak jati johor nie, den akan jati johol tinggal bersebelahan sebelah rumah Adun johol lagi, den tengok beliau tidaklah sakit tenat sanagt, siap boleh memandu crv lagi.

Memanglah korang suka jaja dan buat onar serta fitnah orang.

Umat yang macam nie yang patut tuhan turunkan bala.

Lain kali datang johol, siasat dulu dan baru post kat blog. tak ada la buat dosa aje.

Baik minta maaf pada beliau saudara, allah tidak akan ampunkan doasa yang bersangkut dengan seseorang melainkan setelah dimaafkannya.

Zaharizam, johol

suarajohor September 26, 2009 at 2:04 PM  

oo yeke..ekau dok sane..tolong send kat den pic yg si ADUN tu bwk CRV boleh gak kongsi ngn pembaca lain..den nak tgk betol ke ekau dok sebelah rumah dier..nanti den publish pic yg ADUN tu sakit er..ekau poie lah tanyo kat speaker DUN hahahaha...

Anonymous October 3, 2009 at 8:35 PM  

dah2....

x yah gadoh2...

org tu tgh sakit...korang plak sakit hati...

bak kate mak aku.."badan nak bersih...tp hati busuk"

hahahaha....

bt la perkare yg berpaedah....

jgn dok mengkritik org....

bak kate pepatah arab.."menfitnah itu lebih keji daripada membunuh"...

-anak malaysia-

anak jati johol March 18, 2011 at 12:22 AM  

selambo yo kutuk dun eden.....dio manusio yo...agamo islam....lobeh-lobeh laie waris den tu...x yah ambil gambo. Ekau datang la ziarah.... org tumang....

Islamic Clock

Visitor SJ

Hits Bermula 26 Mei 2010 Jam 9.10am

Mesej kepada SJ

My Blog List